På schyssta villkor

Vi gillar enkelhet och sunt förnuft, att arbeta tillsammans och gå vår egen väg. Våra värderingar märks i allt vi gör och leder fram till vårt löfte: på schyssta villkor.

Sunt förnuft och enkelhet

Att stå med båda fötterna på jorden och använda vårt sunda förnuft hjälper oss att göra realistiska bedömningar. Vi ser möjligheter, men vågar också avbryta aktiviteter som inte har någon framtid. Sunt förnuft innebär en praktisk inställning och en kostnadsmedvetenhet.

Arbeta tillsammans

Att arbeta tillsammans betyder att vi lyssnar på och respekterar varandras åsikter. Alla har kunskap, erfarenhet och goda idéer som vi kan dra lärdom av. Att göra misstag måste vara tillåtet så länge vi lär oss av dem och gör vårt bästa för att rätta till dem.

Våga gå vår egen väg

Med friheten att utmana etablerade mönster förväntas vi också bidra till nya och bättre lösningar. Det handlar både om de stora frågorna och att söka nya vägar att lösa de små problemen som vi alla stöter på i vardagen.

På schyssta villkor

På schyssta villkor betyder att det finns rätt balans mellan parterna när det gäller risker, arbete och vinster. Det betyder också att vi ska vara öppna och tydliga i vårt sätt att göra affärer. Det handlar om att vara tillgänglig och pålitlig, att leverera det som utlovats och att göra det i rätt tid.