Möjligheter inom Ikanogruppen

Ikano Försäkring är i en försäljningsprocess och inga nyanställningar sker. 

Är du intresserad att jobba inom övriga Ikanogruppen hittar du mer information här. Till Ikanogroup.com

"Att arbeta för att ge våra kunder schyssta villkor engagerar mig. Jag har tidigare jobbat på försäkringsbolag som säger att det har schyssta villkor, men jag har aldrig sett någon leva upp till det, innan jag började på Ikano Försäkring. Jag arbetar inom kundservice och besvarar dagligen samtal från kunder som har det tufft ekonomiskt. Att kunna hjälpa dem gör mig stolt."

Tom Gradin, Kundservice

 

"Jag valde Ikano Försäkring för möjligheten att göra skillnad för många människor i sin vardag. Jag är stolt över att få jobba med så kompetenta och drivna kollegor. Och kulturen att arbeta tillsammans sitter verkligen i väggarna – både mellan avdelningarna och med de andra affärsområdena i Ikanogruppen."

Marijana Verdier, Projektledare

"Ikano Försäkring är ett förhållandevis nytt, litet och därför snabbrörligt företag med smarta medarbetare och motiverande produkter, samtidigt som det finns möjlighet att förändra och förenkla både i ett mindre och större perspektiv. Kombinationen och resultatet av våra värderingar är kraftfull och potentialen i allt detta engagerar mig enormt."

Johanna Hall, Ansvarig Kommunikation och Marknadsföring

”Som produktaktuarie är jag inblandad i alla led när man tar fram en ny produkt, med allt från prissättning till att konfigurera produkten i systemet. Vad gäller våra värderingar så är ”att jobba tillsammans” den som ligger mig närmast hjärtat. Jag tror att man kommer fram till de bästa lösningarna om man jobbar så.”

Helen Chennaya, Aktuarie

”Mitt huvudfokus är vårt samarbete med Ikano Bank. Hur kan vi tillsammans ta fram riktigt bra erbjudanden till de många människorna? Jag vill att våra samarbetspartners ska uppleva att vi gör något bra för kunderna tillsammans. Och att våra kunder upplever detsamma när vi hjälper dem i ett försäkringsärende.”

Sara Gate, Key Account Manager

”På Ikano Försäkring finns det stora utvecklingsmöjligheter för mig i min yrkesroll. Här får jag chansen att arbeta med människor som alla strävar mot samma mål och som alla har en del i att driva företaget framåt. Tillsammans skapar vi schyssta villkor som gör relationen mellan oss och våra kunder väldigt stark och personlig”

Jennie Hovberg, Kundservice

"Jag är med och utvecklar Velox, systemet där de flesta av våra försäkringar hanteras. Jag gillar att få vara med och utveckla system och produkter som förenklar och ger trygghet för vanliga människor. Jag tror att det blir bäst försäkringar för både kunden och företaget om man använder det sunda förnuftet och inte krånglar till det".

Magnus Dahlberg, Systemutvecklare

”Jag uppskattar chansen att vara med i ett växande företag där allt ännu inte är på plats. Man kan få in en fot i arbetsuppgifter som man tidigare inte jobbat med. Tack vare detta har jag utvecklats otroligt mycket under mina två år här. Och det spelar ingen roll vilken position man har, alla är delaktiga och alla åsikter är viktiga.”

Simon Wigström, Skadereglerare och Försäkringsadministratör