Detta händer hos oss

Ikano Försäkring AB och Ikano Livförsäkring AB säljs till DARAG respektive Euro Accident

Aktuellt

Det blir DARAG AG, ett europeisk run-off bolag som avser att köpa Ikano Försäkring AB och Euro Accident Health & Care Insurance AB blir det bolag som köper Ikano Livförsäkring AB. De båda köparna kommer nu att göra sin ansökan till Finansinspektionen.

Förändringar i OMIFALL Gravid- och Barnförsäkring

Aktuellt

Från och med 1 februari kommer gravidförsäkringen i OMIFALL inte längre kunna köpas. De kunder som idag har en OMIFALL Gravidförsäkring kommer dock att kunna behålla försäkringen tills barnet fötts och då blir den en Olycksfallsförsäkring för barn.

Här hittar du listan med vinnarna av Twicegrip halkskydd

Aktuellt

Vår Facebooktävling där det gick att vinna 30 par halkskydd från Twicegrip är nu avslutad. Rätt svar på frågan var att ca 25 000 personer skadas i halkolyckor på ett år. Är du en av vinnarna? Nedan ser du en lista med de som vunnit. Grattis till dig som vann och tack alla för engagemang och medverkan.

Tävlingen avslutad. Vinnarna presenteras inom kort. Vinn Twicegrip halkskydd!

Aktuellt

För att förebygga vinterns halkolyckor tävlar vi just nu ut 30 par innovativa halkskydd (värde 249 kr). De ger fullt grepp vid halka, och är samtidigt skonsamma mot både fötter och golv. Perfekt för löpturen, promenaden eller isfisket – eller om man bara vill vara extra försiktig i vinter.

Här är listan med vinnarna

Aktuellt

Vår Facebooktävling där vi tävlade ut 50 stycken reflexsprayer är nu avslutad. Rätt svar på frågan var att ca 30 % av alla trafikolyckor med personskador sker i mörker. Är du en av vinnarna?

Tävlingen avslutad. Vinnarna presenteras inom kort.

Aktuellt

Tävlingen avslutad. Vinnarna presenteras inom kort. Just nu kan du vinna en praktisk reflexspray (värde 270 kr) som gör dig lite tryggare i höstmörkret. Sprayen är osynlig i dagsljus och reflekterande i mörker. Vi tävlar ut 50 st reflexsprayer.

Svara på en enkel fråga och berätta vad du ska använda sprayen till för att vara med och tävla. Lycka till!

Tävlingen avslutad: Tävling - Vinn skyddsnät till studsmattan!

Aktuellt

Studsmattor har visat sig vara farligt roliga, med ett ökat antal olyckor. Just nu kan du vinna ett skyddsnät till din studsmatta, som effektivt förebygger skador som stukningar och frakturer. Vi tävlar ut 3 stycken nät (värde ca 700-1 000 kronor/styck.

VÄXA Barn- och ungdomsförsäkring blir BUSA Barnförsäkring

Aktuellt

Vår mer omfattande barnförsäkring som innehåller såväl en livförsäkring för barnet om föräldrarna skulle gå bort, som stöd vid mobbning, dyslexi och dyskalkyli och mycket annat, har fått ett nytt namn.

Ny webb för ikanoforsakring.se

Aktuellt

Välkommen till vår nya webb som vi hoppas du ska gilla. Här kan du bland annat  köpa försäkring och begära ersättning, hitta information om oss och våra försäkringar och även få reda på saker som är bra att känna till under ”Koll på försäkring”.

Tävlingen avslutad. Vinn ett Första-Hjälpen-kit för dig och en vän!

Aktuellt

Badsäsongen är här och med den kommer tyvärr drunkningstillbuden. Och när olyckan är framme är de första minuterna livsavgörande. Att någon i närheten kan hjärt- och lungräddning (HLR) kan vara skillnaden på liv och död.

Nu kan du vinna ett första-hjälpen-kit för dig och en vän. Motivera med max 40 ord varför just du borde vinna. (värde ca 1 800 kronor per person).

Lycka till!

Victoria Thore ny VD på Ikano Försäkring

Aktuellt

Styrelsen för Ikano Försäkring AB och Ikano Livförsäkring AB har utsett Victoria Thore till VD från och med 26 april. Victoria har varit på Ikano Försäkring sedan december 2014 i rollen som Head of Sales and Marketing.

Ikano Försäkring AB och Ikano Livförsäkring AB till försäljning

Aktuellt

Efter övervägande har Ikano Försäkrings ägare beslutat att undersöka möjligheten att sälja Ikano Försäkring. 

Tävlingen avslutad: Vinn cykelservice för dig och en vän!

Aktuellt

Vi är många som har längtat och nu är cykelsäsongen äntligen här! Efter en lång vinter kan det dock vara läge att fräscha upp cykeln lite.

Har du fått ett brev om förändringar i din betalskyddsförsäkring från oss?

Aktuellt

Kanske är du en av dem som fått ett brev med information om förändringar vi gjort för vår Betalskyddsförsäkring och undrar vad det är?

VÄXA Barnförsäkring på andra plats i viktig jämförelse

Aktuellt

När Konsumenternas Försäkringsbyrå i veckan presenterade sin uppdaterade rankning för barnförsäkringar intar Ikano Försäkring och VÄXA Barnförsäkring andraplatsen. Utan att ta hänsyn till pris.

Ikano Försäkring etablerar sig i Danmark

Aktuellt

Ikano Försäkring etablerar sig i Danmark med Betal- och Låneskyddsförsäkring tillsammans med Ikano Bank under 2016. Den 28 oktober ansökte därför Ikano Försäkring till Finansinspektionen, FI, om att bedriva gränsöverskridande ...

Ikano Försäkring och Willis i samarbete om Dolda Felförsäkring

Aktuellt

Ikano Försäkring och Willis lanserar nu UPPDAGA Dolda Felförsäkring och den mer omfattande UPPDAGA MER Dolda Felförsäkring. Försäkringarna innebär att säljaren kan få ...

Ikano Försäkring fokuserar sin direktaffär

Aktuellt

I början av december 2014 meddelade Ikano Försäkring och Euro Accident att vi inlett ett samarbete där Ikano Försäkrings existerande tjänstepensionskunder erbjuds förnyelse med Euro Accident som försäkringsgivare.

Ikano Försäkring i samarbete med Euro Accident om personriskförsäkring

Aktuellt

Euro Accident och Ikano Försäkring har nått en överenskommelse som innebär att Euro Accident kommer att erbjuda Ikano Försäkrings existerande tjänstepensionskunder.

IKEA och Ikano Försäkring i samarbete

Aktuellt

Både IKEA och Ikano Försäkring vill att så många barn som möjligt ska vara trygga och ...